f.a.q.

DU har en fråga. vi har svaret.

Nedan listar vi några av de vanligaste frågorna som vi får. Kolla gärna igenom dessa för att se om du kan få svar på just din fråga.

Vad kostar ett körkort?

Vad ett körkort kostar är högst individuellt och beror till stor del på om du mängdtrännar hemma, hur mycket teori du studerar och hur lätt du har för att köra bil och lära dig nya saker.

Hur lång tid tar det att ta ett körkort?

När du skriver in dig hos oss på Niklas Trafikskola försöker vi göra upp en plan tillsammans med dig. Efter dina behov försöker vi komma fram till vad som är bäst och snabbast till ett körkort för just dig. Det kan ta allt från 2 veckor och uppåt.

När kan jag genomföra riskutbildning del 2?

Riskutbildning del 2 är en praktisk kurs som ska genomföras mot slutet av din praktiska körutbildning. Våra lärare kommer tala om för dig när du är redo att genomföra kursen. Att genomföra kursen för tidigt kan leda till ett underkännande. 

Vilka språk utbildar ni på?

Hos oss kan du ta körkort på Svenska och Engelska. Vi erbjuder även teorimaterial på Arabiska, Persiska och Kurdiska mm. Du hittar samtliga böcker via vår e-handel. Andra språk än Svenska och Engelska kräver tolkhjälp.